Vi konstaterede igår, at der er en del efterladte madrester i køleskabet, primært syltetøj, remoulade mv. Det fylder en del, og vi har Mini Saloon på søndag og skal også kunne opbevare madvarer i køleskabet. Er de efterladte ting overskud, eller hvad er formålet med dem? Vi håber at kunne være enige om, at rester efter arrangementer ikke efterlades i køleskabet med mindre, der er en rigtig god grund og en planlagt dato for fjernelse. Ellers risikerer vi, at vi pludselig finder et eller andet efterladt i køleskabet med længe overskredet holdbarhedsdato og blå pels.

One response

  1. De ting som ligger i køleskabet er overskud som vel at mærke kan holde sig til næste afdeling af GT3 digital løbsserien som vi arrangerer. Ting der ikke kan hlde sig er sorteret fra.
    Hvis der opstår akut pladsmangel tænker jeg der kan selekters i drikkevarerne måske organiseres lidt bedre ifht udnyttelse.

Skriv et svar