Kære Alle

Jeg sørger for at tømme kasserne med tomme dåser, når de er fyldt, samt indkøber sodavand til klubben. Jeg har lige taget kasserne med hjem i mandags, og har denne gang oplevet, at flere (en 8-10) tomme sodavandsdåser er sat i kasserne på hovedet. Dette betyder, at evt. slatter løber ned over de andre dåser og kasserne, og gør det hele meget fedtet. Det var ret besværligt at stå og brække dåserne fra hinanden, inden de kunne komme i automaten, og jeg bliver nødt til at skulle udføre en vask af kasserne, hvilket er en irriterende opgave. Er I rare at vise hensyn: Stil aldrig dåserne ned i kasserne på hovedet. Stil aldrig dåser, der ikke er helt tomme i kasserne. Hæld evt. indhold ud f.eks. uden for i afløbet eller op i græsset oven for trappen. Med håb om forståelse.

Mvh. Lasse

No responses yet

Skriv et svar