Vi har idag holdt 9 års fødselsdag for Mie i klubben. 10 8-9 årige piger, det var en kæmpe succes og de ville næsten ikke slippe håndtagene, da vi var færdige.

Imidlertid havde vi, for at forældrene kunne finde vej til at aflevere børnene, sat vores sandwichskilte op hhv. lige oven for trappen og oppe vej parkeringspladsen. Vores nyeste skilt stod lige oven for trappen og var spændt fast til bænken og lågen, og blev fint stående, men blæsten var så kraftig, at den flåede den gennemsigtige plastik af skiltet og plakaten inden under røg med og fløj ud i regnen. Plastikken er uskadt og ligeledes skiltet, men jeg håber at den rare person, der har lavet plakaterne har filen endnu og kan få printet en ny plakat til den ene side.

ØMR’s gamle sandwichskilt stod oppe ved betonmuren på parkeringspladsen og stod dejligt i læ og holdt til blæsten uden problemer.

Begge skilte blev meget våde, og står nu til tørre lige inden for døren på måtterne nede i klubben, pas på I ikke falder over dem, når I kommer og låser Jer ind.

Beklager det skete.

Mvh.
Lasse

No responses yet

Skriv et svar