Der har været ‘fri leg’ i trappeopgangen udenfor vores dør op til toiletter. Om det er fordi der ikke er blevet låst ind til skolens lokaler fra trappen af de sidste, der har været på toilet i mandags eller det er hos skolen fejlen ligger, det vides ikke. Men det er meget vigtigt at låse døren ind i skoleområdet for enden af trappen i stueplan ellers er det jo fri adgang til trappeområdet.

3 Responses

  1. Jeg husker positivt, at jeg mandag som den sidste var på toilettet, låste døren, og hev ekstra i den, for at være sikker på, at den var låst. Jeg meldte også højlydt ud til de tilstedeværende, at jeg havde låst. Det var lige inden vi kørte hjem. Det er da i det mindste godt, at vores dør ind til lokalet er solid og nyrepareret med en elektronisk lås. Eneste bekymring er selvfølgelig de plakater mv. vi har hængt på væggen på trappen samt irritationen ved at der ligger ting og flyder uden for døren.

    Michael: Tager du fat i skolen? Hvis du gør, så ryk lige for reparation af hullet i betonen ud til den udvendige trappe, hvor der i uheldige tilfælde løber vand ind. Så vidt jeg kan se, er der ikke sket noget i den sag. Det er vist efterhånden flere måneder siden, vi meldte det ind.

  2. Mandagsholdet har lukket, låst og tjekket efter forskrifterne, da vi tog afsted igår aftes. Jeg bemærker, at vandalerne nu er begyndt at bruge de hylder, som kommunen undlod at fjerne, da vi fik vores lokale. Det kunne være man også lige skulle bemærke det, når vi henvender os, så vi sikrer at de ca. 100 hylder, der lige nu står oppe ad trappen bliver fjernet. Vi glædede os i aftes over, at vi trods alt lige har fået en ny og solidere dør ud mod trappen. Der skal arbejdes noget mere, for at lægge den ned, hvis de finder på at ville ind til os.

Skriv et svar