Så er det i morgen vi køre første afdeling af vores analog klubmesterskab. så find jeres gt3 eller gruppe c eller gt/lmp bil frem. regler findes her https://www.egedalslotcarclub.dk/2022/10/02/klubmesterskab-2022-2023-1-32-analog/

3 Responses

  1. Jeg har lavet nogle ledninger, så jer som var med til oxigen mesterskabet i torsdags, kan deltage med oxigen bilen og oxigen håndtaget.

  2. Så har jeg fundet løsningen så en bil med Oxigen chip kan køre på analog banen. Der skal benyttes ledninger som Per har lavet, et oxigen håndtag og en diode monteret i bilen mellem braids i guiden eller mellem tilgangene på chippen – ‘bånd’ på dioden til højre når bil ses i køreretning (plus fra banestrøm). Dioden fungerer så bilen på analog banen tæller i ‘dead strip’ (plus og minus er vendt i dead strip) og samtidig fungerer normalt med oxigen på både den analoge og digitale bane.

Skriv et svar