Jeg havde købt nye dæk til min NSU og skulle til at tilpasse/slibe dem på den nye dækmaskine (Camber). Til min store overraskelse kunne jeg ikke skrue maskinen ind så dækket kunne blive slebet. Jeg skulle selv sidde og skubbe med en finger for at maskinen kunne bruges. Jeg mener ikke det kan være rigtigt at der lige er blevet indkøbt nye dækmaskiner og at de så ikke kan bruges optimalt, det er bare ikke ok. Jeg har ikke den store erfaring i at slibe dæk i forvejen og det er ikke fordi at jeg er et brokkehoved, men helt nye indkøbte dækmaskiner skal sku´ bare virke. Venlig hilsen Tonni Rohrmann

2 Responses

 1. Dækmaskinens skrue har gået locktite, du skal bare bruge unbrocho nøglen, den går lidt trægt her i starten.
  Før den fik unbracho drejede skruen af dug selv hvilket indebar at hjulene blev for små.

 2. Nu så jeg de problemer Tonny havde, og hjalp ham med dem.
  Det er vippe hængslet der går noget trægt, ikke skruen.
  Jeg tænker at det er en effekt af at vi med vilje har samlet maskinen skævt, for at kunne slibe konisk.
  Mon ikke den bliver udstyret med et “Mikael” hængsel når det er færdig udviklet.
  Så vil den gå både nemt, og den kan justeres i vinkel.
  Det skal nok blive bedre.

  Hilsen, Carsten.

Skriv et svar