Vi har jo længe snakket om at lave en bygge- hyggedag, hvor vi ‘tuner’ og sætte biler op. Der vil for mit vedkommende være fokus på 1/32 biler – skulle der være andre som vil byde ind med andet, er det velkomment. For at forberede mig lidt, så kunne jeg godt tænke mig, at dem som vil deltage lige melder ind hvilke bil de gerne vil kikke på. Jeg er i klubben fra kl. 17.

Vi ses,

Michael.

13 Responses

 1. Jeg kommer og kigger på. er der ved 18 tiden.

  Hvad bil det er, er ligegyldigt for mig, mange af teknikerne er jo de samme for alle modeller 🙂

 2. Ideen er at Per kan have dele med til øvelsen. Det afhænger selvfølgelig af ambitionsniveau – men affjedring, bagdæk, bagfælge, bly (den tykke) og metriske skruer til karrosserie. Så er vi i gang – mindre kan selvfølgelig gøre det.

  Vi ses.

 3. Jeg vil gerne have tips til opsætning af min NSR – ved ikke hvilken for jeg skal lige have den købt først 🙂
  Men fedt hvis Per har dele med da jeg ikke ved hvad jeg skal købe. Hvis den kan sættes op til at kunne køre både digital og analog vil det være fedt, for så har jeg min første digitalbil 🙂

 4. god idé, jeg afholdte selv tilsvarende i mange år i Racefun centret, også mellem jul og nytår,
  men Jeg kommer desværre ikke, 3000 km er lidt for meget for en skruedag/aften.
  God jul og godt nytår.

 5. Det blev en rigtig hyggelig aften med meget snak og udveksling af ideer. Jeg planlægger en omgang 2, når dem som vil har fået bygget biler, tager vi en omgang med justering og hvilken indflydelse det har på køreegenskaberne.
  Tak for fremmødet og jeres interesse også når det bliver lidt nørdet 😜🏁

Skriv et svar