Vi holder juleafslutning med juleklip og knas – ahjjj, det er fis. Til gengæld kører vi juleræs 15/12 for alle medlemmer, hvor vi planlægger at på skift køre på alle 3 baner med klubbiler. Kunne være Mini saloon på Targa Florio, på Wynn’s ??? på digitalbanen ?? – vi får se. På de analoge baner bliver bilerne stående i det samme spor som vi plejer og på digital banen trækker vi lod om bilerne. Alle 3 løb regnes sammen til et samlet resultat – den præcise afvikling afhænger af tilslutningen. Vi serverer også lidt godt til ganen, sikkert æbleskiver – meld lige tilbage om du deltager så vi kan justere arrangementet og indkøb.

18 Responses

  1. Jeg kommer også , men der burde være en konkurrence om hvem der på 15 min kan bygge en velkørende digital bil hvor karosseriet er udført som julepynt( klippe og klistre PER😂)

  2. Jeg kommer også. Efter aftale vil jeg være i klubben i dag og tager et kig på klubbilerne og finder ud af, hvilke der kan køre hvor, og bla. bliver der en eller anden form for Slot.it challenge analog, så vi kan få uddelt ØMR’s gamle traditionelle julevandrepokal, der jo selvfølgelig er fulgt med over i ESC regi. Jeg sørger for at der vil være noget spændende til begge analogbaner, jeg regner med at andre finder på noget til digital. Der har jeg kun de gamle Slot.it HRS Ferrari 355 med SSD chip at byde på.

    Derudover findes også nogle gamle ØMR-juletraditioner med at køre julen og julemaden osv. hjem. Køretøjer til dette vil også blive fundet frem og medbragt d. 15. Vi ses.

  3. Jeg vil også gerne deltage
    MVH, Carsten Grønnemann.

    (Til gengæld bliver der så ikke noget mandags race d. 19/12-2022 for mit vedkommende.)

  4. Super hyggeligt i går med race på alle baner og alle fik helt sikkert prøvet noget nyt. Vi fik ikke regnet alle løb sammen til det samlede resultat, det bliver næste gang – men hyggeligt med så meget liv og race i klubben.

Skriv et svar