Hvordan gør vi med nye medlemmer, der melder sig ind sent på året. Det er vel ikke fair at kræve et fuldt kontingent? Vi har om mandagen fået 2 nye medlemmer, der gerne vil melde sig ind. Det er vel ikke fair, at kræve dem kr. 500 nu og så igen til januar? Det vil måske få nogle til at trække sig. Man kunne vælge at kræve dem 2 måneders kontingent, pr. person kr. 83 1/3 kr + kr. 500 for 2023, det vil nok være mere retfærdigt. Eller måske efter en vis dato på året, 1/9 f.eks. sige, at når man indbetaler som nyt medlem, får man resten af indeværende år i rabat, så kontingentet på kr. 500 også tæller for året efter. Hvad mener I er rimeligt?

Jeg synes jeg husker, at det lige var oppe og vende på generalforsamlingen, men det er ikke ført til referat.

7 Responses

 1. “Års-kontingent” var nok mit forslag, og det var måske ikke helt gennemtænkt.
  Ideen var at vi gerne ville holde lidt længere på de folk som allerede var medlem.
  Lidt større commitment.

  Men det var naturligvis ikke meningen at nye medlemmer skal vente med at melde sig ind af penge-strategiske årsager.
  Jeg stemmer derfor på at man som ny medlem betaler et forholdsmæssigt indmeldelses kontingent. Dvs. i forhold til det antal måneder der er tilbage af klub året. Det er nok også det Keld foreslår.

  Jeg tror ikke vi tog nogen beslutning i den retning på general forsamlingen.

 2. Jeg syntes ikke de 2 nye medlemmer skal betale for et helt år. Hvis man tage udgangspunkt i beløbet på 500,- og dividere med 12, så får man 41.66,- pr. måned ganger med 2 = 83,33,- og så lige runde beløbet op til 90,- / 100,-. det syntes jeg vil være mest fair.
  Ja, vi må nok lige tage stilling til hvad vi gør fremadrettet.

 3. Nu har jeg intet at skulle have sagt, men må dog sige at jeg syntes at Lasses idé med at det er rabat efter 1/9, og alle som melder sig ind før det, betaler for de måneder der er tilbage af året.

 4. Hejsa

  Synes bestemt ikke, at disse 2 nye medlemmer skal afkræves for et helt år. Som jeg huske det, så var det sådan i Skovlunde, at når man meldte sig ind i klubben omkring november/december, så skulle man først afkræves kontigent det efterfølgende år.

  Hvilket jeg også synes er det mest fornuftige. Så har de nye medlemmer også et stykke tid, hvor de kan komme i klubben, og lære den rigtig godt. Det ville være rigtig dumt, at præsentere dem for et kontigent efter for eksempel, at de kun har været der 2-3 gange.

 5. Hej. Jeg syntes egentligt at det vil være ok, som Anders skriver, at det er så sent på året, at de først afkræves kontingent til næste år.

Skriv et svar