Vi havde i går aftes besøg af 2 nye mulige medlemmer i klubben, Malthe og Tim, som kastede deres kærlighed på de fine Saloon biler og analog racing. De sagde, at de ville komme igen mandag aften. Jeg har lovet at tage et par controllere med til dem, så de kan køre med. Tag godt imod dem.

4 Responses

  1. Det var første fremmøde i klubben. Det var åbenbart nogle Per havde haft kontakt med, og de startede med at prøve digitalrace af, men de kom hurtigt over til mig, der gik og pillede lidt ved analogbanerne og testede den seneste kreation fra Ibsens Vanvidsværksted: Bumle fra biler på en gammel Slot.it HRS1 bund, kun til spøg og skæmt. De ville gerne høre, hvad vi ellers kørte med og fik lov til at prøve et par Mini Saloon på analogbanen, da de syntes at Digitalbilerne kørte for hurtigt på den snoede bane, og hele set-up’et var forvirrende og for støjende. De stod og trænede lidt på Wynn’s og vi satte et løb op mellem dem, hvilket de fandt meget spændende. Derefter tilbød jeg dem at tænde Targa Florio, hvis de ville prøve den. Det ville de gerne, og vi satte også et lille løb op der. Faktisk blev specielt Malthe ret grebet af Saloonbilerne, og er ikke uden talent. Han endte nede i tider omkring 9,2-9,3, selv om han ikke havde megen erfaring med slotrace. De udtrykte stor taknemmelighed med modtagelsen, de havde fået, og mente at Mini Saloon bilerne havde den rette størrelse og hastighed til dem. De prøvede også slot.it-biler på Wynn’s inden jeg kom med Saloon.

    Min vurdering af alder: Tim er på alder med de fleste af os andre, Malthe er efter min vurdering i 20’erne. De er naboer og bor i Ballerup. De fortalte, at Malthe havde lokket Tim med, da han kun har en firmabil, som han ikke må køre privat i.

    Jeg befandt mig undtagelsesvis denne torsdag i klubben for at få kigget det digitaludstyr, jeg har liggende igennem mhp. at få det solgt til nogen, der vil få mere glæde af det end mig. Per og Anders tog denne opgave, og har lovet at arbejde videre med den, da vi ikke kunne få noget af det til at virke. Mie holdt efterårsferie fra sin børnefolkedans torsdag aften, så jeg tog chancen.

    • Hej Lasse. Tak for at du gav dig tid til at vise dem rundt, det var super godt. Tak for dit altid store engagement.
      Vi ses på søndag. Hils familien.

Skriv et svar