Jeg er desværre efter længere overvejelse kommet frem til, at jeg ikke længere helbredsmæssigt, såvel fysisk som psykisk, har kræfter til at deltage i 2 klubaftener om ugen i vores dejlige klub. Desuden har min søde datter fundet sig en fritidsaktivitet, børnefolkedans i Ølstykke, torsdag aften, hvilket betyder at hun skal transporteres frem og tilbage i bil. Det betyder, at jeg torsdag aften godt kan komme i klubben, men ikke hjem igen uden hjælp fra en villig chauffør.

Derfor vil jeg fremover deltage i vores klubaftener om mandagen og køre noget Mini Saloon, nogle skønne biler, der ikke kører hurtigere, end jeg kan følge med til.

Jeg dukker dog nok op om torsdagen en gang imellem, i forbindelse med skoleferier og lign., hvor folkedansen holder lukket. Vælger I om torsdagen at lave nogle enkelte løb med f.eks. de fine Revo Slot biler, kan jeg med lovning om hjemtransport nok overtales til at deltage, men hver torsdag rækker kræfterne ikke til lige pt. Om dette vil ændre sig i fremtiden, er uvist. Dette er skrevet med beklagelse. Mvh. Lasse

4 Responses

 1. Trist at læse om dit svigtende helbred, du har længe været hårdt ramt med dette.
  Vi håber det bedste for dig Lasse og sætter pris på de gange hvor du er der og altid presser os andre til det yderste, så jeg ikke taber alt for stort til dig.

  Mvh
  Tik og Keld

  • Det er jeg ked af at høre Lasse. Men helbredet kommer selvfølgelig i første række. Du vil blive savnet om torsdagen, og dit kæmpe engagement.
   Vi ses jo heldigvis også om mandagen.

 2. Helbredet skal ALTID komme i første række, og derfor forstår jeg godt din beslutning.
  Håber stadig at støde ind i dig om Torsdagen en gang imellem.

  Du ønskes medvind fremover.

  Martin

Skriv et svar