Kære racervenner

På torsdag kl. 19 får vi besøg af journalist Anna Lønstrup fra SJ.dk (Sjællandske nyheder), som vil lave en opfølgningshistorie om Ølstykke Minirace’ flytning og kommunens gode service (og lidt pr. til os) som opfølgning på en historie i samme medie, da Ølstykke Minirace fik besked på, at vi skulle have nyt lokale grundet skolelukning på Toftehøjskolen. Per har lovet at tage sig godt af hende. Se min oprindelige mail til SN.dk Finn Due (som skrev den oprindelige historie) neden for:

Kære Finn Due

Du skrev i februar 2020 om Ølstykke Minirace og vores forestående flytning fra Toftehøjskolen grundet skolens lukning.

På besøg hos fartglade voksne i Ølstykke: Racerbanen i kælderen er et frirum – sn.dk – Sjællandske Nyheder

Vi er nu godt flyttet ind i et nyt lokale på Lærkeskolen i Stenløse og hedder nu Egedal Slotcar Klub (ESC). Med vores flytning er der tale om en succeshistorie om Egedal kommunes omflytning af foreninger i forbindelse med skolelukninger. Vi er blevet behandlet så godt, at vi i vores nye lokale også har haft plads til at invitere 2 andre klubber/foreninger inden for slotracing/racerbaneløb med, da de blev hjemløse. Vi er faktisk nu Sjællands største klub.

Kunne det ikke være noget for Jer at skrive lidt om vores succes og komme og se vores nye lokale?

Du kan iøvrigt også møde os ved Egedal By Night i Egedal Center fredag d. 26/8 fra midt på eftermiddagen, hvor vi vil stå og vise nogle af de ting, vi laver, frem og har medbragt et par racerbaner.

Mvh. Lasse Ibsen, næstformand ESC

One response

Skriv et svar