Nogen som har været her?

http://www.scalemodelsupplies.com/slotcars.html

Jeg forventer at kigge forbi i starten af August.

/Ib

One response

  1. Jeg har ikke været i den shop/center, du har lagt billede ind på, men den ser meget spændende ud. Jeg har tidligere været ude flere steder med slotcars i USA, og det har altid været en spændende oplevelse. I Melbourne, Florida var Julius og jeg inde og prøve et par baner et lignende sted, og i Denver Colorado fandt vi en stor hobbyforretning, og det var lidt af et slaraffenland, da dollarkursen på daværende tidspunkt var meget mere gunstig, end den er idag. Når vi skal til udlandet, går jeg altid en tur på nettet og ser, om der er noget spændende slotrace at checke ud. Vi har også været ude spændende steder i bla. Hamburg og Berlin.

Skriv et svar